m..ََA ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۶ سلام اقا من این پلاگین تبدیل استیکر ب عکس و نصب کردم الان رو استیکر ریپلی میکنم مینویسم عکس جواب نمیده چ کنم؟لطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
7aj ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۶ در 30 دقیقه قبل، m..ََA گفته است : سلام اقا من این پلاگین تبدیل استیکر ب عکس و نصب کردم الان رو استیکر ریپلی میکنم مینویسم عکس جواب نمیده چ کنم؟لطفا راهنمایی کنید سلام از قسمت فایل های سورس یه عکس بگیر بفرست توی سرور همونجایی که سورس رو نصب کردی عکس بگیر و یا اسم پوشه هارو اینجا بزن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
7aj ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۶ و یا کلا سورس رو بفرست برام یا اینجا یا از قسمت پیام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
m..ََA ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۶ سازنده گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۶ بفرما اینم عکس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
m..ََA ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۶ سازنده گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۶ اقا سورس من مال سایت پرمگ هستش....اونجا سورس رایگان همراه با اموزش بود ساختم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .