Aliakbar Ebrahimpour Gorji ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۹ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۹ من رباتی میخوام با آپشن های زیر: - داخل یسری لینک هایی که من تعیین میکنم و داخل فایل تکست مینویسم عضو بشه هر اکانت تبلیغاتی رندوم توی 6تا گروه عضو بشه و درصورت بن شدن متوجه بشه و یه گروه دیگه رو جایگزین کنه(اکانتای تبلیغاتی داخل گروه ها به نسبت مساوی پخش بشن) - اکانتا داخل گروه هیچکاری نمیکنن فقط به اعضای گروه ها پیام میدن و پیام ها میخوام عکس دار باشن - بلاک لیست داشته باشه و به هرکسی که پیام میده کدشو بذاره توو بلاک لیست و خودش و باقی اکانتا بهش پیام ندن دیگ لطفا اگه کسی قبول میکنه باید زمان کافی برای پشتیبانی داشته باشه و فایلی رو بهم بده که تست شده باشه و باگی نداشته باشه و وقتمو نگیره تا بتونم کارمو سریع تر جلو ببرم. رباتی که نوشته میشه به زبان PHP باشه متشکرم از توجهتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .