Amir ارسال شده در 25 شهریور، 2017 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، 2017 (ویرایش شده) درود اساتید یه سوالی داشتم که آیا ربات Api قابلیت اینکه اسم گروه یا کانال رو از طریق لینک جوین یا هر چیز دیگه مثل ( پیشنمایش لینک و ... ) بدست بیاره رو داره؟ بدون اینکه در اون گروه یا کانال عضو بشه؟؟ با زبان Php ویرایش شده 25 شهریور، 2017 توسط Amir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
BotFather ارسال شده در 25 شهریور، 2017 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، 2017 بله صددرصد این امکان وجود داره 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amir ارسال شده در 26 شهریور، 2017 سازنده گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، 2017 چجور ؟ لطفا راهنمایی کنید متدش چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
BotFather ارسال شده در 26 شهریور، 2017 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، 2017 مثال : https://api.telegram.org/bot<YourBOTToken>/getUpdates که در اینجا بجای توکن ، توکن ربات رو وارد میکنید(قبلش داخل گروه اد کردید) حالا یک خروجی json مثل زیر به شما میده {"update_id":8393,"message":{"message_id":3,"from":{"id":7474,"first_name":"AAA"},"chat":{"id":,"title":""},"date":25497,"new_chat_participant":{"id":71,"first_name":"NAME","username":"YOUR_BOT_NAME"}}} که در اینجا title همان نام گروپ هست روش های دیگه ای هم هست برای اینکار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amir ارسال شده در 26 شهریور، 2017 سازنده گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، 2017 (ویرایش شده) در 2 دقیقه قبل، BotFather گفته است : مثال : https://api.telegram.org/bot<YourBOTToken>/getUpdates که در اینجا بجای توکن ، توکن ربات رو وارد میکنید(قبلش داخل گروه اد کردید) حالا یک خروجی json مثل زیر به شما میده {"update_id":8393,"message":{"message_id":3,"from":{"id":7474,"first_name":"AAA"},"chat":{"id":,"title":""},"date":25497,"new_chat_participant":{"id":71,"first_name":"NAME","username":"YOUR_BOT_NAME"}}} که در اینجا title همان نام گروپ هست روش های دیگه ای هم هست برای اینکار اینو که میدونم عزیز من گفتم بدون اینکه در گروه یا کانال عضو شده باشه، از طریق لینک جوین بدست بیاره ویرایش شده 26 شهریور، 2017 توسط Amir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
BotFather ارسال شده در 26 شهریور، 2017 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، 2017 در هم اکنون، Amir گفته است : اینو که میدونم عزیز من گفتم بدون اینکه در گروه یا کانال عضو شده باشه از طریق لینک جوین بدون اینکه عضو بشه تست نکردم بنده اما به دلیل اینکه ربات api خودکار داخل گروه و چنل اد نمیشه فکر نکنم این امکان باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .