vahid2007 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۶ خوب بود 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid2007 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۶ (ویرایش شده) سلام ربات را اجرا کردم ولی وقتی تو یک گروه ادش میکنم دستور /setlang fa جواب میده ولی /add را که میزنم پاسخی نمیده مشکل چیه؟ من با api اجرا کردم ویرایش شده 26 تیر، ۱۳۹۶ توسط vahid2007 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مصطفی ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۶ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
tondar051 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۶ good نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed2840 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۶ خوبه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
biseda1 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۶ ضعیفه چون اصلا سورسو پیدا نکردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
s0ltanedel ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۶ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amer ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۶ در در 4 تیر 1396 در 23:47، 7aj گفته است : با سلام خدمت دوستان آخرش سورس ضد اسپمی که به دوستان قولشو داده بودم آماده شد اول از امکانات این ربات بگم قابلیت انتخاب برای ورود با شماره تلفن و یا توکن ربات این بخش از محتوا پنهان شده برای مشاهده محتوا یک پاسخ(مانند تشکر یا نظر) در این موضوع ارسال کنید. سورس در مرحله تست هست هر گونه آپدیت و تغییرات از همینجا اعلام خواهد شد این سورس در بین سورسهایی که ارائه کردم بهترین سورس هست دوستان سعی کنین سرور رو ابتدا آماده کنید دستورات ابتدایی و فایل های مورد نیاز سرور خود را نصب کنید با تشکعالیه عالیه تشکر 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amer ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۶ عالیه 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amer ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۶ در 1 دقیقه قبل، amer گفته است : در در 4 تیر 1396 در 23:47، 7aj گفته است : با سلام خدمت دوستان آخرش سورس ضد اسپمی که به دوستان قولشو داده بودم آماده شد اول از امکانات این ربات بگم قابلیت انتخاب برای ورود با شماره تلفن و یا توکن ربات این بخش از محتوا پنهان شده برای مشاهده محتوا یک پاسخ(مانند تشکر یا نظر) در این موضوع ارسال کنید. سورس در مرحله تست هست هر گونه آپدیت و تغییرات از همینجا اعلام خواهد شد این سورس در بین سورسهایی که ارائه کردم بهترین سورس هست دوستان سعی کنین سرور رو ابتدا آماده کنید دستورات ابتدایی و فایل های مورد نیاز سرور خود را نصب کنید با تشکعالیه عالیه تشکر عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amer ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۶ در در 4 تیر 1396 در 23:47، 7aj گفته است : با سلام خدمت دوستان آخرش سورس ضد اسپمی که به دوستان قولشو داده بودم آماده شد اول از امکانات این ربات بگم قابلیت انتخاب برای ورود با شماره تلفن و یا توکن ربات این بخش از محتوا پنهان شده برای مشاهده محتوا یک پاسخ(مانند تشکر یا نظر) در این موضوع ارسال کنید. سورس در مرحله تست هست هر گونه آپدیت و تغییرات از همینجا اعلام خواهد شد این سورس در بین سورسهایی که ارائه کردم بهترین سورس هست دوستان سعی کنین سرور رو ابتدا آماده کنید دستورات ابتدایی و فایل های مورد نیاز سرور خود را نصب کنید با تشکعالیه عالیه تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amer ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۶ در هم اکنون، amer گفته است : در در 4 تیر 1396 در 23:47، 7aj گفته است : با سلام خدمت دوستان آخرش سورس ضد اسپمی که به دوستان قولشو داده بودم آماده شد اول از امکانات این ربات بگم قابلیت انتخاب برای ورود با شماره تلفن و یا توکن ربات این بخش از محتوا پنهان شده برای مشاهده محتوا یک پاسخ(مانند تشکر یا نظر) در این موضوع ارسال کنید. سورس در مرحله تست هست هر گونه آپدیت و تغییرات از همینجا اعلام خواهد شد این سورس در بین سورسهایی که ارائه کردم بهترین سورس هست دوستان سعی کنین سرور رو ابتدا آماده کنید دستورات ابتدایی و فایل های مورد نیاز سرور خود را نصب کنید با تشکعالیه عالیه تشکر تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amer ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۶ عالیه، نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammadamin0075 ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۶ . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Test10000 ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۶ عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohsen ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۶ خوبع نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
saman130 ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۶ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
da8b1dff@mailna.biz ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۶ در در 4 تیر 1396 در 23:47، 7aj گفته است : با سلام خدمت دوستان آخرش سورس ضد اسپمی که به دوستان قولشو داده بودم آماده شد اول از امکانات این ربات بگم قابلیت انتخاب برای ورود با شماره تلفن و یا توکن ربات این بخش از محتوا پنهان شده برای مشاهده محتوا یک پاسخ(مانند تشکر یا نظر) در این موضوع ارسال کنید. سورس در مرحله تست هست هر گونه آپدیت و تغییرات از همینجا اعلام خواهد شد این سورس در بین سورسهایی که ارائه کردم بهترین سورس هست دوستان سعی کنین سرور رو ابتدا آماده کنید دستورات ابتدایی و فایل های مورد نیاز سرور خود را نصب کنید با تشکر . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۶ در در 4 تیر 1396 در 23:47، 7aj گفته است : با سلام خدمت دوستان آخرش سورس ضد اسپمی که به دوستان قولشو داده بودم آماده شد اول از امکانات این ربات بگم قابلیت انتخاب برای ورود با شماره تلفن و یا توکن ربات این بخش از محتوا پنهان شده برای مشاهده محتوا یک پاسخ(مانند تشکر یا نظر) در این موضوع ارسال کنید. سورس در مرحله تست هست هر گونه آپدیت و تغییرات از همینجا اعلام خواهد شد این سورس در بین سورسهایی که ارائه کردم بهترین سورس هست دوستان سعی کنین سرور رو ابتدا آماده کنید دستورات ابتدایی و فایل های مورد نیاز سرور خود را نصب کنید با تشکر 000 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۶ در در 4 تیر 1396 در 23:47، 7aj گفته است : با سلام خدمت دوستان آخرش سورس ضد اسپمی که به دوستان قولشو داده بودم آماده شد اول از امکانات این ربات بگم قابلیت انتخاب برای ورود با شماره تلفن و یا توکن ربات این بخش از محتوا پنهان شده برای مشاهده محتوا یک پاسخ(مانند تشکر یا نظر) در این موضوع ارسال کنید. سورس در مرحله تست هست هر گونه آپدیت و تغییرات از همینجا اعلام خواهد شد این سورس در بین سورسهایی که ارائه کردم بهترین سورس هست دوستان سعی کنین سرور رو ابتدا آماده کنید دستورات ابتدایی و فایل های مورد نیاز سرور خود را نصب کنید با تشکر 000 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbasbadri ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۶ در در 4 تیر 1396 در 23:47، 7aj گفته است : با سلام خدمت دوستان آخرش سورس ضد اسپمی که به دوستان قولشو داده بودم آماده شد اول از امکانات این ربات بگم قابلیت انتخاب برای ورود با شماره تلفن و یا توکن ربات این بخش از محتوا پنهان شده برای مشاهده محتوا یک پاسخ(مانند تشکر یا نظر) در این موضوع ارسال کنید. سورس در مرحله تست هست هر گونه آپدیت و تغییرات از همینجا اعلام خواهد شد این سورس در بین سورسهایی که ارائه کردم بهترین سورس هست دوستان سعی کنین سرور رو ابتدا آماده کنید دستورات ابتدایی و فایل های مورد نیاز سرور خود را نصب کنید با تشکر تنک 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fafa202o ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۶ بزرگوار از زحمات شما بسیار تشکر میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Arenaraman ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۶ سلام من میخوام تصب کنم چه سروری بگیرم نصب کنم آیا رو هاست نصب میشود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirrahmati2016 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۶ goooooooooooood نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahidco2013 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۶ good نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .