فرشید ارسال شده در 28 شهریور، 2017 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، 2017 سلام.من ظهر یه ربات تبچی توس سرورم ساختم الان میخام ضلینک بسازم اما سرورم روی همون ربات تبچی مونده.هرچی دستور نصب ضدلینکو میدم اصلا اجرانمیشه.چیکار کنم که بتونم ربات جدید بسازم؟؟؟؟ینی ربات دوم رو روی سرورم نصب کنم.لطفا راهنمایی کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فرشید ارسال شده در 28 شهریور، 2017 سازنده گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، 2017 تورورخدا جواب بدین خیلی گیرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
BotFather ارسال شده در 28 شهریور، 2017 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، 2017 سلام باید ربات جدید رو داخل یک یوزر جدید یا پوشه جدید بسازید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فرشید ارسال شده در 29 شهریور، 2017 سازنده گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، 2017 خب چطور یوزر یا پوشه ایجاد کنم؟؟اونو بلد نیستم.چون تازه سرور خریدم.قبلش از سرور های رایگان استفاده میکردم.راهنمایی کنید درراه خدا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
BotFather ارسال شده در 29 شهریور، 2017 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، 2017 برای ایجاد پوشه جدید از دستورات زیر استفاده کنید mkdir botchi cd botchi نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فرشید ارسال شده در 29 شهریور، 2017 سازنده گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، 2017 (ویرایش شده) ببینید.هیچ دستوری کارنمیکنه.با برنامه گوشی دارم کارمیکنم.همون که عکس یه پرتقال روشه.ربات جدیدم میزنم اصصصصلا کارنمیکنه.امروز دوتا تبچی ساختم.آیدی عددی خودمو به عنوان ادمین زدم.شماره و بعدش کد.تو مرحله لانچ دچارمشکلم.نمیدونم چجوری ران کنم.از هرسورسی استفاده میکنم ده تا دستور ران داره.خداشاهده دیگه گیج شدم.نمیدونم با این سرور چیکارکنم.گفتن سرور بگیررباتت انلاین میمونه گرفتمو هیچ کاریم نمیتونیم بکنیم.حداقل قبلا از سرور رایگان کد انی ور استفاده میکردم میتونستم رباتو برای ده دیقه لانچ کنم.اما حالا که سرورگرفتم هررباتی میسازم دو دیقه م انلاین نیست ویرایش شده 29 شهریور، 2017 توسط فرشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .