فرشید ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۶ (ویرایش شده) تورو خدا کسی سورس ربات بنردهی lua داره با توضیحاتش بزاره.خیلی گیرم.ممنون میشم هرچه سریعتر بزاریدش.خاهش میکنم🙏🙏 ویرایش شده 20 تیر، ۱۳۹۶ توسط فرشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
BoyDev ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۶ php هست که بهترم هست از lua تو کانال @botreborn_ch سرچ کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فرشید ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۶ سازنده گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۶ اخه هاست ندارم.پی اچ پی برای هاسته.من سرور دارم.lua باید باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
BotFather ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۶ در 9 ساعت قبل، BoyDev گفته است : php هست که بهترم هست از lua تو کانال @botreborn_ch سرچ کنید بهتره بجای لینک کانال سورس رو اینجا قرار بدید تا بقیه هم استفاده کنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fateme ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۶ سلام تو رو خدا اموزش ساخت ربات های سی ال ای رو به زبان لوا بزارین ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nilootokhs ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۷ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۷ hi نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .