فرشید ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۶ خسته نباشید. ببخشید میشه راهنمایی کنید که چطور میتونم یوزری رو که روی سرورم ایجاد کردم رو به کل از روی سرورحذف کنم؟؟ میخام یوزر رو باتمام رباتایی که روی اون یوزر نصب شدن رو کامل حذف کنم از سرور راهنمایی کنید.اجرتون باخدا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
BoyDev ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۶ حذف یوزر در لینوکس deluser newuser اگر شما به عنوان یک کاربر غیر روت دیگر با دسترسی sudo وارد سرور شده باشید، میتوانید دستور زیر را اجرا کنید : sudo deluser newuser به عنوان کاربر روت برای حذف پوشه اصلی کاربر ، دستور زیر: deluser --remove-home newuser و به عنوان کاربر غیر روت با دسترسی sudo دستور زیر را اجرا کنید : sudo deluser --remove-home newuser نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .