Ali_Heravi ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۶ (ویرایش شده) سلام. من این سورس رو پیدا کردمم. ظاهرا مشکل نداره. فقط اموزش نصب رو میخوام. کجا های فایل رو باید ویرایش کنم تا کار کنه.؟ لطفا توضیح دقیق بدین . اگر بلدین... ربات پیامرسان + ویو و چند ربات دیگه This is the hidden content, please ورود یا ثبت نام ویرایش شده 30 مرداد، ۱۳۹۶ توسط Ali_Heravi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amolhackers ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۶ (ویرایش شده) کاری نداره میری administrative/access/Class.php توکن رباتت و ایدی ادمین ها و اسم کانالتو وارد کن بعد صفحه اصلی ست وبهوک کن تمام ویرایش شده 30 مرداد، ۱۳۹۶ توسط amolhackers 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirbehnia14@yahoo.com ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۶ در در 30 مرداد 1396 در 02:01، Ali_Heravi گفته است : سلام. من این سورس رو پیدا کردمم. ظاهرا مشکل نداره. فقط اموزش نصب رو میخوام. کجا های فایل رو باید ویرایش کنم تا کار کنه.؟ لطفا توضیح دقیق بدین . اگر بلدین... ربات پیامرسان + ویو و چند ربات دیگه این بخش از محتوا پنهان شده برای مشاهده محتوا یک پاسخ(مانند تشکر یا نظر) در این موضوع ارسال کنید. 😎 ail 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nazanin.sq ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۶ در در 30 مرداد 1396 در 02:01، Ali_Heravi گفته است : سلام. من این سورس رو پیدا کردمم. ظاهرا مشکل نداره. فقط اموزش نصب رو میخوام. کجا های فایل رو باید ویرایش کنم تا کار کنه.؟ لطفا توضیح دقیق بدین . اگر بلدین... ربات پیامرسان + ویو و چند ربات دیگه این بخش از محتوا پنهان شده برای مشاهده محتوا یک پاسخ(مانند تشکر یا نظر) در این موضوع ارسال کنید. tnx نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
عنایت ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۶ سایت عزیز چرا اذیت می کنی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .