fafa202o ارسال شده در 25 آبان، 2017 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، 2017 درود بر شما دوستان من از سورس ربات ضد لینک پرمگ استفاده میکنم ولی یه مشکلی داره و پیام هارو تا سقف ۱۰۰تا پاک میکنه ایا امکانش هست پلاگینی طراحی بشه که پیام هارو به صورت ۱۰۰۰ تایی پاک کنه اگر هست توی تلگرام بهم پیام بدین کمکم کنید لطفا https://t.me/fafa202o نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asheg1122 ارسال شده در 1 بهمن، 2017 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، 2017 در در 3 شهریور 1396 در 23:57، fafa202o گفته است : درود بر شما دوستان من از سورس ربات ضد لینک پرمگ استفاده میکنم ولی یه مشکلی داره و پیام هارو تا سقف ۱۰۰تا پاک میکنه ایا امکانش هست پلاگینی طراحی بشه که پیام هارو به صورت ۱۰۰۰ تایی پاک کنه اگر هست توی تلگرام بهم پیام بدین کمکم کنید لطفا https://t.me/fafa202o از مدیران انجمن تقاضا دارم این مشکل رو حل کنن که مشکلی خیلیاس ممنون میشم . یاحق نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
7aj ارسال شده در 4 بهمن، 2017 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، 2017 یا پلاگین خودتو بزار درستش کنم یا از این استفاده بکن --[[ ################################ # # # delall # # # # # # by @shahin_xtbot "Arian" # # # # # # Modified by Xt Team # # # # # # Update: 2016 # # # # # # @robo_xt # # # ################################ ]] local function history(extra, suc, result) for i=1, #result do delete_msg(result.id, ok_cb, false) if tonumber(i) > 99 then delete_msg(result.id, ok_cb, false) else if tonumber(i) > 99 then delete_msg(result.id, ok_cb, false) else if tonumber(i) > 99 then delete_msg(result.id, ok_cb, false) else if tonumber(i) > 99 then delete_msg(result.id, ok_cb, false) else if tonumber(i) > 99 then delete_msg(result.id, ok_cb, false) else if tonumber(i) > 99 then delete_msg(result.id, ok_cb, false) else if tonumber(i) > 99 then delete_msg(result.id, ok_cb, false) end end end end end end end end if tonumber(extra.con) == #result then send_msg(extra.chatid, '"'..#result..'"done!', ok_cb, false) else send_msg(extra.chatid, 'done!', ok_cb, false) end end local function run(msg, matches) if matches[1] == 'clean all' then if msg.to.type == 'channel' then get_history(msg.to.peer_id, 500 + 1 , history , {chatid = msg.to.peer_id, con = 500}) else return "Only in supergroups" end else return "@shahin_xtbot" end end return { patterns = { '^[!/#](clean all)$' }, run = run } فایل پلاگین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asheg1122 ارسال شده در 4 بهمن، 2017 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، 2017 در 19 ساعت قبل، 7aj گفته است : یا پلاگین خودتو بزار درستش کنم یا از این استفاده بکن --[[ ################################ # # # delall # # # # # # by @shahin_xtbot "Arian" # # # # # # Modified by Xt Team # # # # # # Update: 2016 # # # # # # @robo_xt # # # ################################ ]] local function history(extra, suc, result) for i=1, #result do delete_msg(result.id, ok_cb, false)if tonumber(i) > 99 then delete_msg(result.id, ok_cb, false)elseif tonumber(i) > 99 then delete_msg(result.id, ok_cb, false)elseif tonumber(i) > 99 then delete_msg(result.id, ok_cb, false)elseif tonumber(i) > 99 then delete_msg(result.id, ok_cb, false)elseif tonumber(i) > 99 then delete_msg(result.id, ok_cb, false)elseif tonumber(i) > 99 then delete_msg(result.id, ok_cb, false)elseif tonumber(i) > 99 then delete_msg(result.id, ok_cb, false) endendendendendendendend if tonumber(extra.con) == #result then send_msg(extra.chatid, '"'..#result..'"done!', ok_cb, false) else send_msg(extra.chatid, 'done!', ok_cb, false) endendlocal function run(msg, matches) if matches[1] == 'clean all' then if msg.to.type == 'channel' then get_history(msg.to.peer_id, 500 + 1 , history , {chatid = msg.to.peer_id, con = 500}) else return "Only in supergroups" end else return "@shahin_xtbot" endend return { patterns = { '^[!/#](clean all)$' }, run = run} فایل پلاگین این فایل اتیج شده برا سورس پرمگ هس که 100 تا 100 تا میحذفه لطفا زودتر ادیت کنین اگه امکانش هس مرسی del.lua نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
7aj ارسال شده در 5 بهمن، 2017 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، 2017 در 9 ساعت قبل، asheg1122 گفته است : این فایل اتیج شده برا سورس پرمگ هس که 100 تا 100 تا میحذفه لطفا زودتر ادیت کنین اگه امکانش هس مرسی del.lua دوست عزیز از خود سورس گیت هاب نگاه کردم مشکلی نداره این دستور به دو شکل اجرا میشه تعیین تعداد پیام و یا ارسال دستور خالی و ۱۰۰ تا پیام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
7aj ارسال شده در 5 بهمن، 2017 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، 2017 بازم اگه میخوای تعدادشو زیاد کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
7aj ارسال شده در 5 بهمن، 2017 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، 2017 بفرما به تعداد 999 تغییر دادم del.lua 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdiP ارسال شده در 4 اسفند، 2017 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، 2017 سلام یه پلاگین دیدم داخل گروه روی هر کاربر که ریپلای میکردی و یه فرمان میدادی تمام فعالیتهای اون کاربر مثه تعداد پست و اینا رو نشون میداد میتونین پیدا کنین یا دارین همچین چیزی ؟ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Present ارسال شده در 10 اسفند، 2017 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، 2017 در در 13 آذر 1396 در 11:14، mehdiP گفته است : سلام یه پلاگین دیدم داخل گروه روی هر کاربر که ریپلای میکردی و یه فرمان میدادی تمام فعالیتهای اون کاربر مثه تعداد پست و اینا رو نشون میداد میتونین پیدا کنین یا دارین همچین چیزی ؟ ممنون منظورتون امار کاربر هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdiP ارسال شده در 12 اسفند، 2017 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، 2017 (ویرایش شده) در در 19 آذر 1396 در 12:12، Present گفته است : منظورتون امار کاربر هست؟ بله البته دیدم همچین پلاگینی رو اما سورسم بیونده و روی اون جواب نمیده دارم پلاگینشو میتونین ادیتش کنین که روی سورس بیوند هم جواب بده !؟ ممنون activeuser.lua ویرایش شده 12 اسفند، 2017 توسط mehdiP ارسال پلاگین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .