agh620 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۶ سلام آقا فوق العاده به یه ربات که نام فایل رو تغییر بده نیاز دارم سورس با php دارم ولی api محدودیت داره 20 مگ اگه کسی سورسش رو داره با پایتون که cli هست واسم بفرسته فوق العاده نیاز دارم بهش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
agh620 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۶ سازنده گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۶ چرا هیچ کس کمکم نمیکنه؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
BotFather ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۶ فقط نام فایل؟ خب ببینید فرقی نداره نام فایل یا کل فایل در هر صورت باید اپلود بشه و سپس تغییر نام و آپلود برای اینکار پیشنهاد میکنم سرور مجازی تهیه کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .