kashmartarh ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۶ با سلام. سورس یک ربات ضد اسپیم قوی مخوام برای گروه فقط یکامکان خاص رو مخوام مثلا تعیین کنه که هر کاربری میاد توی گروه باید مخاطب خود رو اد کنه بعد اجازه ارسال پیام بهش بده مثلا تنظیم مکنی هر کسی میاد ۱۰ مخاطب اد کنه بعد اجازه صحبت داده شه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
behrouz ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۶ سورس این ربات را فکر کنم دارم بین سورس ها پیدا کنم برات می فرستم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majholboy ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۶ عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
behrouz ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۶ (ویرایش شده) شرمنده مدتی خیلی درگیر هستم و اصلا یادم نبود امروز پستتون را دیدم و یادم افتاد از بابت دیر کرد ازتون عذر میخوام خوب اینم پلاگین همون سورسی که خواسته بودید این پلاگین روی ربات های بیو لند قابل نصب است برای تبدیل این پلاگین به بقیه سورس های ربات باید کمی تغییرات بدید البته برخی از دوستان این پلاگین را به قیمت بالایی می فروشند ولی تیم توسعه دهنده اونو رایگان منتشر کرده است فقط دکمه تشکر یادتون نره force_add.lua ویرایش شده 3 آبان، ۱۳۹۶ توسط behrouz 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Rezafakhri ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۶ نحوه دستورش در کروه به چه شکله؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamzeh ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۶ پلاگین های مورد نیاز سورس بیوند در این لینک قرار گرفته است http://hbportal.ir/showthread.php?tid=106&pid=175#pid175 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
naserss20 ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۷ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۷ سلام جوین اجباری به کانال را ندارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .