ali-mh ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۶ سلام به تمامی دوستان عزیز.. یک سورس پیدا کردم و همه بخش های ربات سالم هستند! اوایل کار مشکلی نبود، ولی ظرف این چند رو همه ی شکلک های این سورس تبدیل به علامت سوال شده (؟؟؟) قسمتی از سورس رو در قسمت پایین میتونید مشاهده کنید: if($textmassage=="/start"){ bot('sendMessage',[ 'chat_id'=>$chat_id, 'text'=>"?? سلام به ربات مديريت گروه خوش آمديد، قبل از هر کاري راهنماي زير را بخوانيد: راهنماي استفاده از ربات ?? /help دستورات فارسي ربات ?? /can_fa دستورات انگليسي ربات ?? /can_en ارتباط با توسعه دهنده ?? /about ?? @$UserNameBot", 'parse_mode'=>'MarkDown', راهی داره که دستش کنم؟ سعی کردم خودم شکلک رو از تلگرام کپی کنم و جایگذین علامت سوال ها بکنم ولی وقتی این کار رو میکنم باز هم به جای شکلک علامت سوال ایجاد میشه! ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .