mahdihosseini ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۶ سلام دوستان پلاگین واسه رباتممیخام که خوش آمد بگه و پلاگین واسه آب هوا میخام لطفا اگه دارین بدید بی زحمت ممنون میشم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
BotFather ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۶ اگر منظورتون برا ربات ضد اسپم lua هست پیوست شد weather.lua welcome.lua 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdihosseini ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۶ سازنده گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۶ (ویرایش شده) بله منظورم از همونه ولی من رباتم از advansource ساخته شده امکاناتش خیلی کمه . رباتی که شما عرضه کردین رو هرکاری کردم نتونستم وصل بشم از سرور codeanywhere در آخر نصب ۳ ارور میده هرچی ./beyond.sh رو میزنم ارور میده اصلا نوبت ب مرحله شماره تلفن نمیرسه. error ./tg/tgcli: /usr/lib/x86_64-linux-gnu/liblua5.2.so.0: no version information available (required by ./tg/tgcli) ./tg/tgcli: /usr/lib/x86_64-linux-gnu/libstdc++.so.6: version `CXXABI_1.3.8' not found (required by ./tg/tgcli) ./tg/tgcli: /usr/lib/x86_64-linux-gnu/libstdc++.so.6: version `GLIBCXX_3.4.20' not found (required by ./tg/tgcli) ویرایش شده 24 آذر، ۱۳۹۶ توسط mahdihosseini نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdihosseini ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۶ سازنده گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۶ (ویرایش شده) وقتی اجرا میشه این پیام رو تکرار میکنه و به هیچ پیامی جواب نمیده این ارور رو هم میده (lua: plugins/welcome.lua:74: attempt to index field '?' (a nil value) ویرایش شده 24 آذر، ۱۳۹۶ توسط mahdihosseini نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
behrouz ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۶ دوست عزیز برای کدام سورس میخوای این پلاگین اب و هوا را نصب کنی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
BotFather ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۶ در در 24 آذر 1396 در 19:56، mahdihosseini گفته است : بله منظورم از همونه ولی من رباتم از advansource ساخته شده امکاناتش خیلی کمه . رباتی که شما عرضه کردین رو هرکاری کردم نتونستم وصل بشم از سرور codeanywhere در آخر نصب ۳ ارور میده هرچی ./beyond.sh رو میزنم ارور میده اصلا نوبت ب مرحله شماره تلفن نمیرسه. error ./tg/tgcli: /usr/lib/x86_64-linux-gnu/liblua5.2.so.0: no version information available (required by ./tg/tgcli) ./tg/tgcli: /usr/lib/x86_64-linux-gnu/libstdc++.so.6: version `CXXABI_1.3.8' not found (required by ./tg/tgcli) ./tg/tgcli: /usr/lib/x86_64-linux-gnu/libstdc++.so.6: version `GLIBCXX_3.4.20' not found (required by ./tg/tgcli) پیش نیاز های ربات اصلا درست نصب نشده یه بار دیگه پیش نیازا رو نصب کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .