parisa ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۶ سلام. ببخشید من ۹ دکمه گذاشتم ولی ربات من دکمه ادمین نداره و نمی دانم چطور برای کاربران مطلب ارسال کنم.؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyyedmehdi ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۶ سلام امکان نداره دکمه ادمین نداشته باشید …داخل ربات /rebot بنویسید و ارسال کنید تا رباتتون ریست بشهریست کردن باعث حذف اطلاعات ربات نمیشه فقط راه اندازی مجدد میکنه . 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parisa ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۶ مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۶ در هم اکنون، seyyedmehdi گفته است : سلام امکان نداره دکمه ادمین نداشته باشید …داخل ربات /rebot بنویسید و ارسال کنید تا رباتتون ریست بشهریست کردن باعث حذف اطلاعات ربات نمیشه فقط راه اندازی مجدد میکنه . Rebot را زدم این پیغام را اورد Unknown command. .و دکمه ادمین هم ظاهر نشد.نمی دونم چکار کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyyedmehdi ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۶ در 1 دقیقه قبل، parisa گفته است : Rebot را زدم این پیغام را اورد Unknown command. .و دکمه ادمین هم ظاهر نشد.نمی دونم چکار کنم حتما قبل از این عبارت اسلش رو بزنید /به این شکلrebot/داخل خود ربات یک لینک ادرس سایت بهتون داده میشه با کلیک بر روی لینک میتونید از طریق سایت اقدام به ریبوت کردن ربات بکنید .موفق باشید . 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parisa ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۶ مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۶ در هم اکنون، seyyedmehdi گفته است : حتما قبل از این عبارت اسلش رو بزنید /به این شکلrebot/داخل خود ربات یک لینک ادرس سایت بهتون داده میشه با کلیک بر روی لینک میتونید از طریق سایت اقدام به ریبوت کردن ربات بکنید .موفق باشید . ببخشید که مزاحم میشم اما با سلاش زدم و همان عبارت را اورد و هیچ لینکی هم ظاهر نشد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyyedmehdi ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۶ در هم اکنون، parisa گفته است : ببخشید که مزاحم میشم اما با سلاش زدم و همان عبارت را اورد و هیچ لینکی هم ظاهر نشد. عذر میخوام غلط املایی وجود داشته/rebootاین رو ارسال کنید درست میشه انشالله 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parisa ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۶ مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۶ در 3 دقیقه قبل، seyyedmehdi گفته است : عذر میخوام غلط املایی وجود داشته/rebootاین رو ارسال کنید درست میشه انشالله ممنون درست شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyyedmehdi ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۶ در 43 دقیقه قبل، parisa گفته است : ممنون درست شد oخواهش میکنم 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .