Mohsen Mokh ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۷ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۷ سلام . دوست دارم در مورد راههای جذب فالوور بدونم . ممنون میشم کمکم کنید . چه رباتهایی خوبن ؟ یا اینهایی که پلن میفروشن مثل سایت hifolower از کجا پلن گیر میارن و .... اگه کسی اطلاعاتی داره و بگه پیشاپیش تشکر میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۷ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۷ در در 8 تیر 1397 در 13:31، Mohsen Mokh گفته است : سلام . دوست دارم در مورد راههای جذب فالوور بدونم . ممنون میشم کمکم کنید . چه رباتهایی خوبن ؟ یا اینهایی که پلن میفروشن مثل سایت hifolower از کجا پلن گیر میارن و .... اگه کسی اطلاعاتی داره و بگه پیشاپیش تشکر میکنم سلام وقت بخیر دوست عزیز اینها خودشان سرور اختصاصی تهیه و کانفیگ و سورس هایی که نوشتند یا خریداری کردند برای پنل فالوور را نصب و اقدام به فروش میکنند. بعضی وبسایت ها یا ربات هایی نیز فعالیت میکنند که با خرید همین سرور اختصاصی یا خرید وبسرویس یا پنل اقدام به فروش میکنند که الان اکثر وبسایت ها درحال فروش پنل افزایش فالور/کامنت/لایک/ویو هستند موفق باشید 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .