[-∆ᴘᴀɴɪ💸🇺🇸°•°-] ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۷ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۷ سلام رفقا1_ آیا دوست دارید بازدید پست هاتون بره بالا ؟ 2_ ایا دوست دارین همیشه داخل چالش ها برنده شید؟ 3_ ایا دوست دارید بدون تلاش کردن بازدید جمع کنید؟ 4_ ایا دوست دارید در امد داشته باشید؟ 😎اموزش ساخت ربات کلیکر 🏆سورس ربات کلیکر(جمع کننده سکه های آی بازدید)🏆نسخه ضد بن🏆دارای هلپر شیشه ای آموزش نصب : یک ربات api بسازید و حالت اینلاینش و فعال کنید ایدی عددی خودتون و ایدی ربات هلپر و داخل plugin.php بزارید ایدی عددی خودتون و توکن ربات هلپر رو داخل helper/index.php بزارید روی helper/index.php ست وبهوک کنید فایل index.php رو تو مرورگر باز کنید و مراحل لاگین ب اکانت رو انجام بدین کرون جاب روی index.php ست کنید@Monster_Source(کلیکر).zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fardin tavakoli ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۸ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۸ (ویرایش شده) سلام من طبق مراحلی که گفتین پیش رفتم وقتی ربلت رو استارت میکنم ربات کارخاصی نمیکنه دستور خاصی رو باید زد چیکار باید کرد ربات کار بکنه؟؟؟ ویرایش شده 1 اردیبهشت، ۱۳۹۸ توسط fardin tavakoli نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alizare6 ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۸ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۸ در در ۱۳۹۸/۲/۱ در 01:29، fardin tavakoli گفته است : سلام من طبق مراحلی که گفتین پیش رفتم وقتی ربلت رو استارت میکنم ربات کارخاصی نمیکنه دستور خاصی رو باید زد چیکار باید کرد ربات کار بکنه؟؟؟ سلام من هم نصب کردم بالا نیومد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .