esi ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۶ با عرض سلام من یه سرور پلن سه دارم خودش فعال هست ولی وقتی گروه میسازم داخل گروه کلا غیر فعاله و امار اصلا نمیاد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyyedmehdi ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۶ در 8 دقیقه قبل، esi گفته است : با عرض سلام من یه سرور پلن سه دارم خودش فعال هست ولی وقتی گروه میسازم داخل گروه کلا غیر فعاله و امار اصلا نمیاد. روی سرور ربات ساختید ؟ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyyedmehdi ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۶ در پست خطاهای سرور ببینید مشکلتون حل نمیشه 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
BotFather ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۶ در 34 دقیقه قبل، esi گفته است : با عرض سلام من یه سرور پلن سه دارم خودش فعال هست ولی وقتی گروه میسازم داخل گروه کلا غیر فعاله و امار اصلا نمیاد. خود ربات پاسخ میده اصلا؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۶ سلام و درود بر شما 1-ببینید آیا حتما ربات آنلاین است یا خیر 2-ببینید خودتون رو سودو کردید یا خیر 3-آیا دستور add رو وارد کردید 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyyedmehdi ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۶ در 3 ساعت قبل، mohammad گفته است : سلام و درود بر شما 1-ببینید آیا حتما ربات آنلاین است یا خیر 2-ببینید خودتون رو سودو کردید یا خیر 3-آیا دستور add رو وارد کردید احتمالا تنظیمات ساعت سرورشون تنظیم نیست 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyyedmehdi ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۶ در 4 ساعت قبل، esi گفته است : با عرض سلام من یه سرور پلن سه دارم خودش فعال هست ولی وقتی گروه میسازم داخل گروه کلا غیر فعاله و امار اصلا نمیاد. سرور را باز کنید به داخل یوزری که ساختید برید دستور فعال شدن ربات را ارسال کنید ببینید چه اروری میده این ارور را اینجا ذکر کنید تا برسی بشه 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .