samira2557 ارسال شده در 7 شهریور، 2017 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، 2017 سلام دوستان. من در حال ساختن ربات زیر مجموعه گیر با زبان پایتون هستم. ربات جذب ممبر و زیر مجموعه گیری در واقع این امکان را برای کاربران ربات شما فراهم میکند که دارای یک لینک دعوتنامه اختصاصی باشند. کاربران با ارسال لینک دعوتنامه ربات ، به سایر کاربران تلگرامی ، آنها را دعوت به عضویت در ربات میکنند.با اینکار کاربران دعوت شده به عنوان زیر مجموعه های کاربر مورد اشاره در دیتابیس ثبت میشوند. چطوری میتونم زیر مجموعه های هر شخص رو نشون بدم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
BotFather ارسال شده در 7 شهریور، 2017 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، 2017 خب الان در چه مرحله ای هستید؟ از پایه دارید خودتون مینویسید یا سورس و بیس خاصی داره؟ کدتون رو بزارید رو چه محیطی دارید تست میکنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
samira2557 ارسال شده در 10 شهریور، 2017 سازنده گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، 2017 تا الان تونستم لینک اختصاصی برای هر عضو رو بدم. تو محیط PyCharm کار میکنم.و در حال ایجاد پایگاه داده برای جمع آوری اطلاعات اعضا هستم. اگه کسی با PYCharm کار کرده ممنونم میشم راهنماییم کنه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
samira2557 ارسال شده در 12 شهریور، 2017 سازنده گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، 2017 سلام . کسی میتونه در مورد ربات زیرمجموعه گیر کمکم کنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
7aj ارسال شده در 23 شهریور، 2017 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، 2017 در در 22 خرداد 1396 در 17:00، samira2557 گفته است : سلام . کسی میتونه در مورد ربات زیرمجموعه گیر کمکم کنه؟ سعی کنین یکم واضحتر مشکلتون رو بیان کنین خب بگو چه کمکی میخوای کلا ربات کارش چیه چه زیر مجموعه ای میگیره و.... در کل به همه دوستان میگم سعی کنین یکم کاملتر مشکلات خودتون رو توضیح بدین با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
samira2557 ارسال شده در 28 شهریور، 2017 سازنده گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، 2017 حل شد ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehsan0011 ارسال شده در 4 دی، 2017 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، 2017 الان سورسشو کو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hexprog ارسال شده در 15 دی، 2017 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، 2017 میتونین سورس رباتو قرار بدین؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Present ارسال شده در 10 اسفند، 2017 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، 2017 یک نمونه داخل انجمن قرار میدم اما بصورت حرفه ای اگر بخواید قطعا باید هزینه کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
tired wolf ارسال شده در 30 فروردین، 2021 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، 2021 سلام خسته نباشید از دوستانی که تجربه دارن تقاضا دارم توضیحی درباره فعال سازی این سیستم بدن ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .