7aj ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۶ (ویرایش شده) با سلام دوستان در این بخش هم میتونین هر سورسی رو که خواستین (سورس های انواع ربات) درخواست بدین تا براتون آماده کنیم به 3 درخواست اول به همراه سورس سرور لینوکس و هاست (بستگی به نوع سورس) بصورت رایگان داده میشود اینم بگم ربات های ضد اسپم ما که نصب میکنیم روی سرور میدیم بدون حتی ۱ دقیقه افی میباشد ویرایش شده 19 خرداد، ۱۳۹۶ توسط 7aj 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Soheyla ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۶ نفر اول خودم هستم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
7aj ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۶ سازنده گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۶ در 1 دقیقه قبل، Soheyla گفته است : نفر اول خودم هستم مسابقه ۲۰ سوالی نیست که هر کی زود زنگ رو بزنه برنده بشه خب سورسی که میخوای رو باید بگی 😐 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amolhackers ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۶ سلام اسکریپته این سایت رو میخوام botsaz.com ممکن هست یا خیر؟ اگه نیست درخواست یک سورس بکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
7aj ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۶ سازنده گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۶ در در 19 خرداد 1396 در 17:13، amolhackers گفته است : سلام اسکریپته این سایت رو میخوام botsaz.com ممکن هست یا خیر؟ اگه نیست درخواست یک سورس بکنم سلام اسکریپت سایت درخواست ندین سورس انواع ربات میتونین درخواست بدین با تشکر 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fatiima ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۶ سلام خسته نباشی سورس ربات فال حافظ میتونین بسازین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
7aj ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۶ سازنده گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۶ در 35 دقیقه قبل، fatiima گفته است : سلام خسته نباشی سورس ربات فال حافظ میتونین بسازین آماده دارم از قبل فقط این سورس (php) هم فال هست و هم جوک و .. یجور ربات سرگرمی هست توی بخش ارسال میکنم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
7aj ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۶ سازنده گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۶ در 9 ساعت قبل، fatiima گفته است : سلام خسته نباشی سورس ربات فال حافظ میتونین بسازین در این تاپیک قرار دادم https://botchi.ir/topic/112-سورس-سرگرمیجوک-چیستان-و/ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
samrobatads ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۶ بهترین سورس و بهترین روش میخوام برای ربات تبچی . حالا فرقی نداره خودش عضو بشه یا دستی عضو کنم. فقط دیلت نشه ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
7aj ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۶ سازنده گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۶ در 1 ساعت قبل، samrobatads گفته است : بهترین سورس و بهترین روش میخوام برای ربات تبچی . حالا فرقی نداره خودش عضو بشه یا دستی عضو کنم. فقط دیلت نشه ممنون دوستان دلیل دیلیت شدن تبچی ها میدونین چیه؟؟؟ دلیلش اینه ربات توی خیلی از گپ ها عضو میشه و شما یهو میزنی پشت سر هم و یا یبار ارسال تبلیغات به تمامی گپ ها میکنه هر گپی هم چون مدیر و صاحب داره پیامشو هم اسپم میزنه هم بلاک میکنه هم از گپ اخراج میکنه یجا میبینی از ۳۰ تا گپ به این شکل اخراج میشه تلگرام هم به این شکل رباتهای تبچی و سینچی و ... رو شناسایی و سریع دیلیت میکنه پس دیلیت شدن ربطی به نوع سورس نداره 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
7aj ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۶ سازنده گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۶ اما بهترین کار اینه از رباتهای api برای اینکار استفاده کنین که سورس ربات سینچی Api رو توی بخش اکس تی گذاشتم 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
samrobatads ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۶ در هم اکنون، 7aj گفته است : اما بهترین کار اینه از رباتهای api برای اینکار استفاده کنین که سورس ربات سینچی Api رو توی بخش اکس تی گذاشتم اها پس ربات من چون توی 230 تا گروه عضو بود و یه فوروارد کردم به همشون دیلت شد. خب اموزش این روش رو میدید . من زیاد وارد نیستم ممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
samrobatads ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۶ در هم اکنون، 7aj گفته است : اما بهترین کار اینه از رباتهای api برای اینکار استفاده کنین که سورس ربات سینچی Api رو توی بخش اکس تی گذاشتم شماره هم تاثیر داره؟ من از شماره امریکا استفاده میکنم. چون نمیتونم کشور دیگه ای رو بسازم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
m..ََA ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۶ سلام اقا من ی سور س برای ربات ضد لینک میخواستم...ی سورس عالی ک امکانتش زیاد باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amolhackers ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۶ (ویرایش شده) در در 23 خرداد 1396 در 00:05، 7aj گفته است : سلام اسکریپت سایت درخواست ندین سورس انواع ربات میتونین درخواست بدین با تشکر مرسی عزیز سورس این روبات رو بی زحمت @chance_chat_bot با تشکر از زحمات شما ویرایش شده 24 خرداد، ۱۳۹۶ توسط amolhackers نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
zamenaahoo ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۶ سلام سورس سین ساز که برای بات ها سین بزنه و یک سورس هم ضدلینک برای گپ ها و بشه تو گپ ها مطلب فور داد یا بعدا قابلیت ویژه قرار داد api نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
beny ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۶ (ویرایش شده) سلام خسته نباشید @7aj عزیز سورس این ربات رو میخواستم اگه میتونی بسازی ممنون میشم بگی http://telegram.me/DrRouhani21Bot?start=257184904 یه ربات میخوام که هرکس که عضو میشه رو ازش یه شماره و اسم بخواد بعد برای مرحله بعد باید عضو کانال بشه عضو که شد یه لینک بهش بده با اون لینک هرکی رو اورد ذخیره بشه بعد میخوام خودم تو پنل ببینم که کی چند نفر اورده چون برای جاییزه هست ویرایش شده 25 خرداد، ۱۳۹۶ توسط beny نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
BotFather ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۶ در 5 دقیقه قبل، beny گفته است : سلام خسته نباشید @7aj عزیز سورس این ربات رو میخواستم اگه میتونی بسازی ممنون میشم بگی http://telegram.me/DrRouhani21Bot?start=257184904 یه ربات میخوام که هرکس که عضو میشه رو ازش یه شماره و اسم بخواد بعد برای مرحله بعد باید عضو کانال بشه عضو که شد یه لینک بهش بده با اون لینک هرکی رو اورد ذخیره بشه بعد میخوام خودم تو پنل ببینم که کی چند نفر اورده چون برای جاییزه هست همچین سورسی که شما میخواید بصورت رایگان اصلا وجود نداره باید سفارش بدید براتون اختصاصی نوشته بشه با هزینه حداقل 100 هزار تومان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahziyar ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۶ در در 24 خرداد 1396 در 11:05، m..ََA گفته است : سلام اقا من ی سور س برای ربات ضد لینک میخواستم...ی سورس عالی ک امکانتش زیاد باشه میتونید تشریف بیارید در تلگرام با کمترین قیمت و اختصاصی براتون طراحی میکنیم https://telegram.me/ahriman110 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
keyvan2211 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۶ گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۶ (ویرایش شده) . ویرایش شده 29 خرداد، ۱۳۹۶ توسط keyvan2211 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
7aj ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۶ سازنده گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۶ در در 26 خرداد 1396 در 00:35، mahziyar گفته است : میتونید تشریف بیارید در تلگرام با کمترین قیمت و اختصاصی براتون طراحی میکنیم https://telegram.me/ahriman110 دوست عزیز اینجا که زدم رایگان شما نمیتونی بیای تبلیغ کنی اونم با دریافت مبلغ من خودم هر سورسی بخوان رایگان میفرستم و یا میسازم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
7aj ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۶ سازنده گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۶ در در 24 خرداد 1396 در 06:43، samrobatads گفته است : شماره هم تاثیر داره؟ من از شماره امریکا استفاده میکنم. چون نمیتونم کشور دیگه ای رو بسازم خیر ربطی نداره به دیلیت شدن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
7aj ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۶ سازنده گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۶ در در 25 خرداد 1396 در 21:41، BotFather گفته است : همچین سورسی که شما میخواید بصورت رایگان اصلا وجود نداره باید سفارش بدید براتون اختصاصی نوشته بشه با هزینه حداقل 100 هزار تومان خیر من سورس این ربات رو هم ساختم و هیچ هزینه ای لازم نیست پرداخت بشه این یه سورس خیلی هم ساده هست که نمونه رباتشم اماده میکنم ببینین 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
7aj ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۶ سازنده گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۶ در در 24 خرداد 1396 در 11:05، m..ََA گفته است : سلام اقا من ی سور س برای ربات ضد لینک میخواستم...ی سورس عالی ک امکانتش زیاد باشه دارم سورس جدید میسازم که اگر تموم بشه فکر کنم واسه خودش یه ربات نمونه و عالی خواهد شد فقط صبور باشین تا اماده بشه 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
7aj ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۶ سازنده گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۶ در در 25 خرداد 1396 در 01:40، zamenaahoo گفته است : سلام سورس سین ساز که برای بات ها سین بزنه و یک سورس هم ضدلینک برای گپ ها و بشه تو گپ ها مطلب فور داد یا بعدا قابلیت ویژه قرار داد api قبلا در بخش قرار دادم ربات های سینچی همه این کارارو انجام میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .